Over Kraving Nails

Kraving Nails is een online platform voor en door nagelstylisten en nagel fans! Je vindt er alles om je hunkering naar nagels te stillen. Je kan lessen volgen, geïnspireerd raken door de foto’s en video’s of gewoon even kletsen met gelijkgestemden. Kraving Nails is bedacht en ontwikkeld met als doel om online opleidingen te geven op TOP niveau en de nagel community te verenigen en te voorzien van eerlijke en goede info, inspiratie en de beste technieken om de mooiste nagels te maken. 

Kraving Nails is bedacht en ontwikkeld door Wendy Kranen - Vink. Wendy is al ruim 15 jaar actief in het nagelvak, als nagelstylist, als educator, als coach van vele nagelstylisten. Wendy heeft al honderden nagelstylisten succesvol opgeleid. Velen van hen runnen een succesvolle salon. Wendy is onderscheiden met de Award 'Best Educator Overall Benelux' voor haar kwaliteit van lesgeven. Daarnaast is Wendy actief in nagelcompetities. Voorheen als actief deelnemer, waarbij ze meerdere keren Nationaal Kampioen werd, de top 5 op het Europees Kampioenschap behaalde en de titel Wereld Kampioen veroverde op de Nailympia in Londen. Nu is Wendy actief in het begeleiden van een wedstrijdteam, het jureren van diverse nagelwedstrijden en het zelf organiseren van nagelwedstrijden: de Nail Battles.

Wendy is de drijvende kracht achter Kraving Nails, maar ze doet dit niet alleen! Er is een vast team van docenten die je regelmatig terugziet in de video's, op de community en tijdens de praktijk lessen. Meer info over het team volgt snel!